Tv-ajánló

2024.06.24. 18:41

Rejtély, mi tette tönkre Bridget Fondát

Bridget Fonda amerikai színésznő az egyik főszereplője A szörny című 1999-es amerikai horror-vígjátéknak. Bridget Fonda itt még fiatal, szép, jó külsejű színésznő volt. Sok évvel ezelőtt valami szörnyűség történhetett vele, mert nem lehet ráismerni. Rejtély, hogy mi tette tönkre.

Brunner Mónika

Sokan talán már unottan figyelik a több évtizedes, ám a hazai tévécsatornák által előszeretettel a képernyőkre tűzött mozifilmeket. A szörny című negyedévszázados alkotást a FilmCafé csatornán lehet megtekinteni hétfőn. A film főszereplője Bridget Fonda amerikai színésznő, akinek szépségét az egész világ csodálta, ám egy napon egyszercsak egy szörnyen túlsúlyos, őszhajú, esetlenül mozgó színésznő képében jelent meg a nyilvánosság előtt. Rejtély, hogy miért ment tönkre.  

Rejtély mi tette tönkre Bridget Fondát
Rejtély mi tette tönkre Bridget Fonda amerikai színésznőt
Forrás:  Origo

Rejtély mi tette tönkre

Az emberek nem akarják elhinni azt a változást, amely az egykori szép, fiatal színésznőt elragadta: Bridget Fonda A szörny című film bemutatásának évében harmincöt éves volt. A történet egy emberevő krokodilról szól, a színésznő pedig egy paleontológust alakít. 

Bridget Fonda amerikai színészcsalád leszármazottja, nagypapája Henry Fonda, édesapja Peter Fonda, nagynénje Jane Fonda. Idén januárban töltötte be a hatvanadik életévét. 

A szörny, amerikai horror-vígjáték, FilmCafé, 23.15. (hétfő, június 24.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában