Tv ajánló

2024.07.09. 18:00

Halálos veszélyt rejt az erdő mélye

Ugye milyen jólesne ebben a nagy forróságban egy kis hideg fuvallat? Kedd este hűvösebb tájakra utazhatunk a képernyőn keresztül, ugyanis Liam Neeson egyik kiváló alakítását láthatjuk a Fehér pokol című filmben. 

Farkas Eszter

Liam Neeson, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A filmben egy csapat olajipari munkás történetét ismerhetjük meg, akik a kemény munka után hazafelé tartanak, ám útjuk váratlan fordulatot vesz, amikor egy erős vihar következtében a repülőgépük lezuhan, és csak hét munkás marad közülük életben a vadon közepén, a fehér pokolban. A repülőgép-szerencsétlenséget nem mutatja be a film, csak John Ottway (Liam Neeson) álmába csöppen bele a néző, ami nemrég elvesztett, szeretett feleségéről szól.

A csoport vezetését Ottway veszi át, aki tapasztalt vadász és farkasölő. Az életben maradtak hamarosan rádöbbennek, hogy nem csak az elemekkel kell harcolniuk: egy éhes farkasfalka veszi körül őket. Ottway ráadásul lelki problémáival is küzd, ennek következtében sokszor nem sikerül józanul döntenie. Ottway azt tanácsolja társainak, hogy hagyják el a nyílt terepet, és az erdőben keressenek menedéket.

Ám az erdő sűrűjében is állandó veszély fenyegeti őket, mivel a ragadozók követik őket és sorra lecsapnak rájuk. Az életben maradtaknak minden erejüket és találékonyságukat be kell vetniük, hogy túléljék a vadászatot és visszataláljanak a civilizációba.

Fehér pokol, Mozi+, kedd, 21 óra 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában