Jubileum

2024.07.10. 18:27

Regisztrációval a Csobogó együttes koncertjén

Tíz éves jubileumi koncertjére készül a Csobogó együttes. Az ünnepi eseménynek a Szekszárdi Garay János Gimnázium díszterme ad otthont július tizennegyedikén. Az eseményre csak regisztrációval lehet bejutni, a koncert ingyenes.

Brunner Mónika

A Csobogó együttes idén ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját. Ez alkalomból hívnak minden vers és zenekedvelőt a vasárnap este hat órakor kezdődő "Megmondom a titkát..." című jubileumi koncertre. Az ünnepi eseményre csak regisztrációval lehet bejutni. 

csobogó együttes tíz éves
regisztrációval vehetünk részt a koncerten
Tíz éves a Csobogó együttes, e-mailes regisztrációval vehetünk részt a vasárnapi szekszárdi koncerten 
Fotó: Facebook/Csobogó együttes

Regisztrációval a koncerten 

A műsorban magyar, köztük több szekszárdi kötődésű költő versére írt daluk is felhangzik, valamint két új dallal is készülnek. Vendégként fellép Mihalovics Zsolt népihegedűs. A műsorról kép és hangfelvétel készül. Belépődíj nincs. A belépés regisztrációval lehetséges a [email protected] email címre. A hivatalos regisztráció ideje már július nyolcadikán lejárt, ám a Csobogó együttes a koncert időpontjáig még néhány regisztrációt befogad, tájékoztatták lapunkat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában