Tv ajánló

2024.07.03. 17:00

Szeretnél belelátni mások fejébe?

A Mi kell a nőnek? című film egy férfiról szól, Nick Marshallról (Mel Gibson), akit a legtöbben tipikus férfiként jellemeznek.

Farkas Eszter
Helen,Hunt,At,Opening,Night,Party,For,Life,X,3,
Helen Hunt, a film egyik főszereplője
Forrás: Shutterstock

Vagyis olyan hímnemű, akire a többi férfi felnéz. Darcy Maguire (Helen Hunt) a film másik főszereplője Nicket hatalmi harcba kényszeríti, amikor felajánlják a férfinak azt az állást, amire régóta vágyott. Nick arról híres, hogy igazi nőcsábász, aki fittyet hány a gyengébbik nem érzéseire. A legtöbb nő Nick életében azt gondolja róla, hogy egy önző bunkó, mert tárgyiasítja őket. Még a tizenöt éves lánya is úgy érzi, mintha nem lennének rokonok, mert annyira rosszul kommunikál a hölgyekkel. 

Egy nap azonban váratlan fordulat történik, amikor Nick megbotlik, és beleesik a vízzel teli fürdőkádjába, ahol súlyos áramütés éri. Furcsa módon, ami egy normális embert megölt volna, az Nicknek nem ártott, inkább csak rejtélyes módon olyan képességet szerzett, aminek köszönhetően meghallja, hogy mit gondolnak a nők. Új képességével felvértezve éli mindennapjait, míg rá nem jön milyen kincs van a tarsolyában.

A nőkkel való véletlenszerű találkozásai során, különösen a munkahelyén, rájön, hogy a legtöbb nő nem kedveli. A film egyik nagy dilemmája, hogy valójában a nők sem tudják sokszor, hogy mit akarnak. Az igazság pedig az, hogy inkább azt tudják mit nem akarnak. A film másik üzenete, egy világszerte ismert probléma: az a koncepció, hogy a férfiaknak fogalmuk sincs a nőkről. De vajon a gondolatolvasás az egyetlen módja annak, hogy a férfiak megértsenek minket?

AMC 20:00 - Mi kell a nőnek?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában