buliajánló

2017.09.22. 17:30

Jön a Hódítás éjszakája!

Merre indulsz szombaton bulizni? Ha még nem döntötted el, tudunk három helyet ajánlani, ahova érdemes lehet benézni.

TEOL

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az ősz ünnepét Pakson, a Puttonyos Fesztivált. A város legnagyobb őszi rendezvénye idén a Sárgödör téren lesz. Persze a program szervezői nem csak retro partyval, gasztro terasszal, borász sétánnyal, pihenő szigettel, artPLACCal készülnek a látogatók szórakoztatására, hanem nagy koncertekkel is. Így bárkinek érdemes lehet kilátogatnia, aki kíváncsi a Halott Pénzre, a Nightfall Station-re, vagy éppen a Szeder koncertre.

Azok is örülhetnek, akik a Halott Pénznél sokkal jobban kedvelik a punk rockot, hiszen a Junkies idén ünnepli Nihil nagylemeze megjelenésének 20. évfordulóját, és sokak örömére a Szekszárdi Est felé is elkanyarodnak! Kapunyitás 20 órakor lesz.

Szekszárdiak nem kell megijedni, ha nem szeretnétek a Junkiest, hiszen nem csak az Estbe lehet ellátogatni. A La Palm Beach most szombaton tartja a „Hódítás éjszakáját”, s hogy ne csak a hölgyek szívét elhódítani kívánó lovagok töltsék meg a helyet, a lányoknak éjfélig ingyenes a belépés, sőt, Angelli Bianco és Garrone likőrök akciójával várják őket! Persze önmagában még így is elég lapos lenne a hangulat, de DJ Kaotik, Killabeatz és DJ Delic is tesz majd azért, hogy senki ne unatkozhasson.

Címkék#buli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában