moziajánló

2018.08.16. 09:45

Tolna megyei moziműsor

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a héten a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

Kate McKinnon as "Morgan" and Mila Kunis as "Aubrey" in THE SPY WHO DUMPED ME.

Több helyen is játsszák

Augusztus 16-21. 17:00 (Szekszárd), augusztus 16-19. 18:00 (Bölcske):

A kém, aki dobott engem /The Spy Who Dumped Me/

amerikai akció-vígjáték, 116 perc, 2018, 16+

Szereplők

Audrey – Mila Kunis

Morgan – Kate McKinnon

Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak.

A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbálják felvenni a harcot, még egy jóképű, ám kissé gyanús brit ügynök (Sam Heughan) is a horgukra akad...

A nagyrészt Budapesten forgatott A kém, aki dobott engem a 007-es nyomában sasszézik és nem is akárhogyan. Susana Fogel és a neves tévés író-producer David Iserson (Mr. Robot, Mad Men – Reklámőrültek, Új csaj) egy teljesen egyedülálló, őrült ackió-vígjátékot hoztak össze, ami kemény akciójeleneteivel és abszurd helyzeteivel az év egyik legszenzációsabb moziélménye lesz. A kétbalkezes és totál veszélyes barátnőket a Rossz anyákból már jól ismert Mila Kunis, valamint a Saturday Night Life és a Hivatali karácsony zseniális komikája, Kate McKinnon alakítják, akiket Justin Theroux (A hátrahagyottak; A lány a vonaton) és Sam Heughan (Outlander – Az idegen) hálóznak majd be kémes sármjukkal.


Augusztus 16-19.:

Barátom, Róbert Gida – 14:30

Animáció, Családi,110 perc, 2018 6+

Szereplők

Evelyn − Hayley Atwell

Micimackó / Tigris (hang) − Jim Cummings

Róbert Gida − Ewan McGregor, Chris O'Dowd

Bagoly (hang) − Toby Jones

Füles (hang) − Brad Garrett

Nyuszi (hang) − Peter Capaldi

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.


Augusztus 16-21.:

Sötét elmék /The Darkest Minds/ – 19:30

amerikai kalandfilm, sci-fi, thriller, 105 perc, 2018, 16+

Szereplők

Cate – Mandy Moore

Ruby – Amandla Stenberg

Lady Jane – Gwendoline Christie

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.

Alexandra Bracken azonos című sikerkönyvének filmváltozata a Stranger Things és az Érkezés producereitől – 2018 nyarán a mozikban!

Augusztus 16-19.:

Az elrabolt hercegnő /The Stolen Princess/ – 16:00

ukrán családi animációs film, 85 perc, 2018, 6+

Szereplők

Mila (hang) – Nadiya Dorofeeva

Ruszlán (hang) – Oleksiy Zavhorodniy

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.

A legújabb egészestés animációs film Puskin népmesei ihletésű költeményét, Ruszlán és Ludmilla történetét dolgozza fel, kalandos fordulatokkal, komikus szereplőkkel színesítve az eredetit. Eddigi premierjei során Az elrabolt hercegnő mindenhol kiugró sikert ért el, gyorsan a családok és gyerekek kedvencévé válva.


Felhőkarcoló /Skyscraper/ – 20:30

amerikai akciófilm, 102 perc, 2018, 16+

Szereplők

Will Sawyer – Dwayne Johnson

Sarah Sawyer – Neve Campbell

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.

Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában