moziajánló

2018.05.17. 09:30

Tolna megyei moziműsor

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a héten a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

Több helyen is játszák

Május 17-23. 19:00 (Szekszárd), 18-19. 20:30 (Bölcske):

Deadpool 2

amerikai akció-vígjáték, 2018, 16+

Szereplők

Wade / Deadpool – Ryan Reynolds

Vanessa – Morena Baccarin

Nathan Summers / Kábel – Josh Brolin

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát – s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.


Május 17-23.:

A Partiállat /Life of the Party/ – 17:00

amerikai vígjáték, 105 perc, 2018, 16+

Szereplők

Deanna – Melissa McCarthy

Jennifer – Debby Ryan

Helen – Gillian Jacobs

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli...

A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik...


Május 18-21.:

Belle és Sébastien 3 – Mindörökké barátok /Belle et Sébastien 3: Le Dernier Chapitre/ – 14:30

francia családi kalandfilm, 97 perc, 2017, 12+

Szereplők

Sébastien – Félix Bossuet

César – Tchéky Karyo

Joseph – Clovis Cornillac

Belle és Sébastien története a mostani harmadik résszel lezárul. A trilógia befejező epizódjában Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja. Pierre és Angelina összeházasodnak és máshol kezdenének új életet. Sébastien azonban nem akarja elhagyni nagyapját és az alpesi házat, amit annyira szeret. Eközben feltűnik Belle régi gazdája, azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze kutyáját. A fiúnak mindent meg kell tennie, hogy megvédje otthonát és négylábú barátait.

Május 17. 16:00 és 18:00, május 18-19. 18:00:

Genezis

magyar dráma, 120 perc, 2018, 16+

Szereplők

Hanna – Cseh Annamária

A Genezis történetének középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező sikeres ügyvédnő felettese nyomására elvállalja a rasszista gyilkosságsorozat egyik vádlottjának védelmét. A nyomozás során megismerkedik az ügyben tanúként résztvevő kisfiúval, és ez a találkozás mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja. Egy titokzatos kamaszlány is belekeveredik az ügybe, amikor sötét titkok derülnek ki a szerelméről.

A bibliai eredettörténet a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből érkező emberek sorsán keresztül elevenedik meg, útjaik sosem kereszteznék egymást, ám sorsuk mégis összefonódik ennek a tragikus bűnténynek az árnyékában.

A Genezis szereplői az egyetemes emberi értékek – az életbe vetett hit, a szolidaritás, a felelősség – mentén döntenek a sorsukról, így lehetőséget kapnak az újrakezdésre, egy új életre.


Május 18-19.:

Sztálin halála /The Death of Stalin/ – 16:00

francia-angol vígjáték, 106 perc, 2017 , 12+

Szereplők

Nikita Khrushchev – Steve Buscemi

Vyacheslav Molotov – Michael Palin

Georgy Malenkov – Jeffrey Tambor

Georgy Zhukov – Jason Isaacs

1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért.

Armando Iannucci rendező az „Egy kis gubanc” című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnők című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában