labdarúgás

2019.01.20. 19:04

Megvan a Paksi FC első beleki „pontja”

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél (archív)

A liechtensteini FC Vaduz után az Arszenal Tula ellen sem tudott gólt szerezni a Paksi FC törökországi edzőtáborozása során. Pozitívum viszont, hogy az ötször értékesebb orosz csapat (27,85 millió euró az 5,78-cal szemben a Transfermarkt szerint) sem találni be Csertői Aurél együttesének, így első mérkőzésén maradt érintetlen a paksiak kapuja (a román Botosanitól 2–1-re kaptak ki).

– Nagyon hajtós és brusztolós mérkőzést játszottunk. Helyenként nagyon jól futballoztunk, sajnos a lehetőségeink közül egyet sem sikerült értékesítenünk. Végig uraltuk a mérkőzést, frissességben és gyorsaságban látom, hogy meccsről meccsre lépünk előre. Hiába lett null-null a végeredmény, a korábbiakhoz képest egész más képet mutatott ez az összecsapás. Az első párharcunkhoz képest nagyon sokat léptünk előre – nyilatkozta a paksi klub hivatalos honlapján Csertői Aurél.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés. Paksi FC–Arszenal Tula (orosz, I. osztály) 0–0.

Paks: Rácz G. – Kulcsár D., Fejes A., Gévay, Szabó J. – Zsidai, Kecskés T., Nagy R. – Haraszti, Hahn, Bartha. Cserék: Nagy G., Simon A., Remili, Lenzsér, Kővári, Horváth P., Egerszegi, Bobál D., Kesztyűs B., Zachán, Szalai A.

A következő, egyben utolsó beleki mérkőzését kedden játsszák a paksiak az azeri Sabah FK ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!