labdarúgás

2019.02.09. 19:05

Értékes pontokat veszített a Paksi FC

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Nem tudta legyőzni a sereghajtó Haladást a Paksi FC a labdarúgó OTP Bank Liga, 20. fordulójának szombati meccsén. Az atomvárosiak hiába vezettek Simon András góljával, s hiába tűntek sokáig győztesnek, a szombathelyiek a hajrában kiegyenlítettek. A Paks értékes pontokat hagyott veszni, ami azért sem jött jól, mert az alsóházi csapatok közül nyert a Kisvárda és a DVTK is, s egyre jobban megközelítik a PFC-t. Ráadásul a paksiak jövő szombaton a Kisvárda vendégei lesznek.

Paksi FC-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0).

Paks, 1000 néző. V: Solymosi P.

Paksi FC: Nagy G. – Kulcsár D., Fejes A. (Lenzsér, 65.), Gévay, Szabó J. – Papp K. – Hahn (Bartha, 84.), Kecskés T., Egerszegi, Remili – Simon A. (Könyves, 64.). Vezetőedző: Csertői Aurél

Haladás: Király G. – Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Milán – Dausvili, Holdampf (Németh Márió, 70.) – Bamgboye, Gaál B. (Rabusic, 47.), Ofosu – K. Mészáros (Rui Pedro, a szünetben). Vezetőedző: Horváth Ferenc. Gól: Simon A. (30.), illetve Bamgboye (81.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!