kötélugrás

2019.04.23. 21:33

Egyéniben és párosban is nyertek érmet a kötélugrók

Fiúk és lányok hat korcsoportban és két kategóriában mérték össze tudásukat egyéni és páros versenyszámokban az Egerben lebonyolított országos kötélugró diákolimpián.

Balázs László

Fotó: Beküldött kép

Egyéniben Tolna megyét hét tanuló – Dombóvárról és Tamásiból – képviselte, Fónai Rebeka a II/B korcsoportban mindenkit maga mögé utasítva első lett. További eredmények: II/B: 25. Németh Csenge. II/B: 9. Fehér Áron. IV/B: 13. Kertész Hajnalka. IV/B: 23. Gonda Orsolya. IV/B: 26. Papp Kincső Luca. V/B: 14. Papp Léna Adél.

Fotó: Beküldött kép

A párosok küzdelmében Fehér Áron és Németh Csenge a II. korcsoportban a vegyes párosok között harmadik helyezést ért el. Pelcz Nóra és Fenyő Anna a II. korcsoportban a 12. helyen végzett. A dombóváriak felkészítője Bessenyei Tímea, a tamási gyerekek edzője Neumayer Krisztina és Juhász Dénes volt.

A diákolimpiával párhuzamosan válogató versenyt is rendeztek az Európa-bajnokságra, ahol a dombóvári Fónai Friderika a tripla versenyszámot megnyerte, Bessenyei Tímea ugyanebben a számban másodikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!