kézilabda

2019.08.02. 18:54

Legyőzte megyei riválisát a tegnapi meccsen a Dunaújváros

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Második edzőmeccsén megszerezte első győzelmét Szekszárdon a Dunaújvárosi Kohász KA, miután pénteken 28–22-re legyőzte megyei riválisát, a szintén élvonalbeli Alba Fehérvár együttesét.

A találkozó elején állva hagyta ellenfelét a DKKA: gyors lerohanásokkal és Csapó Kyra védéseivel 4–0-val indított, majd miután a fehérváriak új igazolása, a francia Armelle Attingré is felnőtt újvárosi kolléganőjéhez, szorossá vált a mérkőzés. A félidőben már az Alba állt jobban egy góllal, de azt az iramot, amit az újvárosiak diktáltak a második félidőben, már nem bírta Deli Rita csapata.

A DKKA az érdiek elleni csütörtöki vereség (23–25) után győzelemmel, s így jobb szájízzel zárta a szekszárdi edzőtáborozást.

Felkészülési mérkőzés

Dunaújvárosi Kohász KA–Alba Fehérvár 28–22 (10–11). Szekszárd, 100 néző. DKKA: Csapó – Mihály P. 1, Triscsuk 4, Szalai B. 2, Cavlovic 3, Ferenczy 1, Molnár B. 1. Csere: Stojak (kapus), Szekerczés 6 (3), Nick, Grosch 4, Kazai, Braun, Sirián 3, Jovovity 1, Bouti 2. Az Alba legjobb dobói: Temes 5 (3), Walfisch 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!