labdarúgás

2019.08.01. 11:30

Tököli Attila ismét futballcsukát húz

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

A Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK színeiben folytatja a pályafutását Tököli Attila, adta hírül a baon.hu. A 43 esztendős támadó öt év szünet után lett ismét igazolt labdarúgó.

Koncz Zsolt, a bajnoki címvédő együttes játékos-edzője a hírportálnak elmondta, hogy a korábbi 25-szörös válogatott személyes jó barátja, nem kis mértékben ennek is betudható, hogy a támadó magára ölti a KHTK szerelését. Koncz Zsolt meggyőződése, hogy a hatalmas rutinnal, tapasztalattal rendelkező gólzsák (413 NB I-es meccsen 187 gólt lőtt) nagyon sokat tud segíteni a csapatnak az eredmények elérésben is, ugyanakkor példaképnek is kiváló.

Tököli Attilának nem lesz ismeretlen Bács-Kiskun megye, 2010 és 2012 között a Kecsekméti TE színeiben Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett.

A KTE előtt és után a Paksi FC-nél szerepelt, ahol 115 élvonalbeli meccsen 48 gólt szerezett. Visszavonulása után az atomvárosiak NB I-es csapatának másodedzője, az előző kiírásban az NB III-as csapat edzője volt, de a szerződése az idény végén lejárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!