teremfoci

2019.12.12. 09:00

A hétvégén tartják meg a Bajnokok Tornáját

Tolnai Népújság

Immár második alkalommal rendezi meg a Bonyhádi Sportcentrum a Bajnokok Tornáját. A korábbi Bobo Kupát tizenkilenc évvel ezelőtt indította el Bölcsföldi Zoltán, s egy kivételével minden évben megrendezték.

„A tornát 2000-ben azzal a céllal hívtuk életre, hogy a megye legnagyobb tornáinak és bajnokságainak győztesei igazi bajnokok tornájaként összemérhessék erejüket kispályán. A mostani hétvégén a Bonyhádi Sportcentrum szervezésében immáron a 19. Bajnokok Tornája következik. A meghívott együtteseket az utóbbi évek legeredményesebb csapatai között tartják számon a régióban, részvételükkel egészen bizonyosan minőségi teremfocit láthatnak majd a szurkolók” – mondta a korábbi szervező.

Az idei tornán két csoportban tíz együttes méri össze erejét. Az A-jelű ötösben a Bonyhád VLC U20-as csapata, a Bever Name, a TNT, az A’la Cool és a Tikó FC kapott helyet. A B-jelűben pedig a Gold Bowden, a Jobb Mint Otthon, a Térkőcenter Kakasd SE, a Robi Bár Izmény és a The Boss küzd a továbbjutásért.

Mindkét csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe, ahol keresztjátékkal (A1–B2, B1–A2) folytatódnak a csatározások, a bronzmeccs 19, a finálé 19.30 órakor kezdődik.

Az első találkozót szombaton 8 órától a BVLC U20 és az A’la Cool vívja.

A címvédő Gold Bowden a tavalyi fináléban az R BUS Keretbe SE-t győzte le 3-2-re, aranygóllal. A harmadik helyet a Jobb Mint Otthon szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!