teremfoci

2019.12.06. 11:48

A korosztály legjobb csapatai érkeznek a Mikulás Kupára

Kilencedik alkalommal rendezik meg a szekszárdi városi sportcsarnokban a Mikulás Kupa utánpótlás teremlabdarúgó-tornát.

TN

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A korábbi évekkel ellentétben ezúttal nyolc U16-os csapat mérkőzik a tornagyőzelemért. Az oldal- és alapvonalakkal határolt 20×40 méteres játéktéren 5×2 méteres kapuk lesznek. Több együttes már visszatérő vendége a tornának, a horvátországi Eszék mellett található Valpova alakulata viszont első alkalommal indul.

A Szekszárdi UFC hagyományos kupájának fővédnöke és szponzora az egyesület korábbi elnöke, Pálfi Gábor, aki az idei évben sajnálatos módon nem tud részt venni az eseményen, hiszen 15 éves fia, Gábor Barcelonában, a Marcet Football Academy-n tanul, s korosztályos csapatának a hétvégén bajnoki mérkőzése lesz. A főszervező a Tolnai Népújság hasábjain keresztül kíván sportszerű játékot a pályára lépő együtteseknek.

A másik fővédnök és támogató Keszthelyi Szabolcs, a Szász Söröző és Étterem vezetője.

A kilencedik Mikulás Kupa résztvevői: Ferencváros (zöld), Ferencváros (fehér), Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Pécsi MFC, Paksi FC, NK Valpovka Valpova (horvát), Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia, Szekszárdi UFC.

A mérkőzések szombaton 9 órakor kezdődnek, az eredményhirdetés várhatóan 16.15-kor lesz.

A 2018-as kiírásban egy évvel fiatalabbak küzdöttek a helyezésekért, a döntőben az FTC zöld 7–1-re nyert az FTC fehér ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!