teremfoci

2020.01.10. 10:45

A Ródi Kupán fociznak

Berg Sándor

Forrás: Shutterstock

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Bonyhádi Sportcentrumban a Ródi Kupát, emléket állítva az egykori kiváló labdarúgónak, Fláding Jánosnak, aki 1953 és 1972 között tagja volt az NB III-at is megjárt Bonyhádi Vasasnak. A pályafutása végeztével sem szakadt el a focitól, 2002. október 23-i haláláig edzőként a Majost, a Mucsfát, a Tevelt, a Nagymányokot és Kisdorogot irányította.

A Öregfiúk 73 Futball Kör Bonyhád játékostársuk emlékére minden évben megrendezi a Ródi Kupát, amelyre idén is nyolc, együttes jelezte részvételi szándékát. A házigazda együttes a Bonyhád-Börzsönnyel, az Izmény SE-vel és a Závod SE-vel alkot négyes csoportot, míg a másik kvartettben a címvédő Gumibolt Bonyhád, a döntős Balbya Sörbarátok, a Let’s Go és a Törökbálint FC kapott besorolást.

A mérkőzések 8 órakor kezdődnek, a leginkább várt összecsapást, az előző kiírás döntőjét (amelyet büntetőkkel nyert meg a Gumibolt) délben rendezik. A helyosztók 14 órakor kezdődnek, a döntőt 16 órakor játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!