szurkolói ankét

2020.08.13. 19:49

Szurkolói ankétot tartott a Paksi FC

Munkatársunktól

Fotó: Molnár Gyula

Bizakodva várják a 2020/2021-es bajnoki szezon hétvégi rajtját a Paksi FC vezetői, edzői és játékosai.

Bognár Péter szakosztályelnök felvezetőjében arról beszélt, hogy a debreceni kapufák is kellettek hozzá, hogy ma itt, ilyen formában fogadhassák a sajtó képviselőit. Hozzátette, igazságtalan lett volna, ha a csapat kiesik az NB I-ből, mert a koronavírus-járvány utáni időszakban remek teljesítményt nyújtottak, mindössze egy vereséget szenvedtek, s ennyi szerencse kijárt nekik.

Balog Judit ügyvezető azt mondta, amikor a csapat 2006-ban feljutott az NB I-ben, nem gondolta volna, hogy a 15. idényt egy ilyen szép stadionban kezdhetik meg. Mint arról oldalunkon megjelent felvezetésekben is kiemeltük, a belépés a 14.30 órakor kezdődő programokra ingyenes, az Újpest FC elleni történelmi mérkőzés 16.30 órakor kezdődik. A délután sztárvendége az X-faktort megnyerő USNK együttes lesz, de fontos tudni, hogy a mérkőzés előtt regisztrációs jegyet kell váltani a pénztárakban.

Haraszti Zsolt ügyvezető arról beszélt, hogy jól sikerültek az erősítéseik, hét futballistát is igazoltak a nyári szünetben. Bognár István az MTK-tól, Ádám Martin és Nagy Richárd a Kaposvári Rákóczitól, Lorentz Márton a BFC Siófoktól, Hegedüs Lajos a Puskás Akadémiától, Csősz Richárd a Debreceni VSC-től, Sipos Zoltán pedig a Csákvártól igazolt a Paksi FC-hez.

Osztermájer Gábor vezetőedző – aki beugróként remekül teljesített, így hosszabbítottak vele – azt mondta, a felkészülési időszakban elvégzett munka és az edzőmeccseken mutatott játék alapján bízik a jó rajtban, mert egy győzelem nagy lökést adhatna az újjáalakuló, fiatalodó Paksi FC-nek. Az Újpest FC elleni szombati összecsapás 16.30 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti azt. Az atomvárosiak a második körben a bajnoki ezüstérmes MOL Fehérvár FC ellen folytatják – idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!