labdarúgás

2020.11.06. 06:05

További lelátókat különít el bérleteseinek a Paks

Az új kormányrendelet értelmében módosult a bérlettel rendelkezők helyzete a Paksi FC stadionjában, ami már a szombati, Puskás Akadémia elleni bajnokit is érinti.

Munkatársunktól

20200222 Paks fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság Paksi FC - Debreceni Vasutas Sport Club (DVSC) NBI labdarúgó mérkőzés. képen: SZABÓ JÁNOS

Fotó: Mártonfai Dénes

„A kialakult helyzetre való tekintettel, miszerint a legújabb kormányrendelet előírja, hogy a stadionokba kilátogatók csak minden harmadik széken foglalhatnak helyet, az A3-as és az A5-ös szektorba szezonbelépővel rendelkező fanatikusainknak további két, szomszédos lelátórészt különítettünk el, hogy az előírt jogszabálynak ők is maximálisan eleget tudjanak tenni helyfoglaláskor. A stadionunk A2-es, A3-as, A5-ös és A6-os szektorát korábbi A3-as és A5-ös bérleteseinknek tartjuk fenn!” – fogalmaz a Paksi FC közleménye, hozzátéve, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, így előfordulhat, hogy valaki a jól megszokott helyétől pár székkel arrébb, de semmiképpen sem rosszabb helyről tekintheti meg az összecsapást.

A rendelet értelmében az egész stadion területén – a teljes mérkőzés ideje alatt – orrot és szájat egyszerre eltakarva kötelező a szájmaszk viselése. Akik a szabályokat nem tartják be, kivezettetik a stadionból, a rendőrség pedig szabálysértési eljárást kezdeményezhet az illetővel szemben.

Borítóképünk archív felvétel, a drukkerekkel való mérkőzés utáni pacsizás egyelőre nem tiltott, de nem is ajánlott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!