teremfoci

2020.12.17. 12:05

Nem lesz Váz-Bau Kupa januárban

T. N.

2020.01.18 Szekszárd, Új győztest avattak a Váz-Bau Kupán, a Tevel Medosz SE a bonyhádiakat verte meg a 3-2-re a 18. alkalommal megrendezett téli teremlabdarúgó-torna döntőjében. A bronzérmet a Szekszárdi UFC szerezte meg, miután 3-0-ra legyőzte a Bátaszék SE-t a szekszárdi sportcsarnokban. A torna gólkirálya Major Péter (Tevel) lett 8 találattal, a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat Simon József (Tevel) kapta, a legjobb kapus pedig Szabó Szilárd (Bonyhád) lett. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Elmarad a következő Váz-Bau Kupa – tájékoztatta a közvéleményt a közösségi oldalon Lenkey Imre, a rangos téli torna szervezője.

„A kormány a korlátozó intézkedéseket 2021. január 11-éig meghosszabbította, január 16-án ebből kifolyólag nem látjuk realitását annak, hogy kellő biztonsággal nézők előtt a Váz-Bau Kupa megrendezhető legyen” – írta Lenkey.

A Váz-Bau Kupa a megye egyetlen olyan tornája, amelyen csak hivatásos futballklubok lépnek pályára.

Eddig tizennyolc tornát rendeztek meg, a rekordgyőztes Bonyhád VLC ötször nyert, a Szekszárdi UFC három alkalommal végzett az élen.

Az idei kiírásban a Tevel Medosz SE végzett az első helyen.

Borítóképen: A teveliek kapitánya, Reichert Adrián a kupával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!