Kosárlabda NB II

2021.01.14. 08:00

Ezúttal szorosabb mérkőzést vívtak

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Győzelemmel indította a 2021-es évet az NB II-es bajnokságban szereplő Dombóvári Kosársuli KE férficsapata. A dombóváriak a Nyugati csoport 10. fordulójának meccsén idegenben győzték le a CVSE Vulkánfürdőt, elsősorban jó második negyedbeli produkciójuknak köszönhetően.

Ezzel a negyeddel tulajdonképpen meg is alapozták a folytatást, s végül majdnem húszpontos különbséggel nyert Tamás Péter gárdája.

A dombóváriak ősszel hatalmas különbséggel verték meg a CVSE-t (100–30-at mutatott a mérkőzés végén az eredményjelző), most egy jóval szorosabb csatában kerekedtek felül, de a lényeg, hogy a szezon előtt megfiatalított együttes újabb értékes győzelemmel gazdagodott.

NB II Nyugati csoport, a 10. fordulóban.

CVSE Vulkánfürdő–Dombóvári Kosársuli KE 52–71 (12–11, 9–25, 17–8, 14–27).

Celldömölk, vezette: Sebesi, Antoni.

Dombóvár: Tóth 18/6, Hadnagy 15/3, Kőnig 15/15, Balogh 13/3, Fazekas 4. Csere: Halmai 6, Orbán, Heisz, Katatics.

A dombóváriakra elég kemény menet vár januárban: most szombaton a Szombathelyi Egyetemi SE (18 óra), jövő szombaton a Soproni Tigrisek (18 óra) látogatnak a Szuhay Sportcentrumba, a hónap zárásaként pedig 29-én az OSE Lions II (19.10) otthonában vendégeskednek majd Hadnagyék.

A bajnoki tabellán jelenleg a második helyen áll a Dombóvár, amely tíz mérkőzéséből hetet megnyert, s háromszor veszített. Az éllovas PTE- PEAC kilenc győzelmet és egy vereséget jegyez.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!