kosárlabda

2021.03.23. 11:00

Húszpercnyi jó játék elég volt a sikerhez a Dombóvárnak

Tolnai Népújság

Dombóvári KKE-Szombathelyi Egyetemi SE férfi NB II-es kosárlabda-mérkőzés Fotók: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Győzelemmel indította a középszakaszt a NB II. Nyugati csoportjában a Dombóvári Kosársuli KE, miután hazai pályán 92–78-ra legyőzte a CVSE Vulkán Fürdő csapatát.

Az alapszakaszt nyolc győzelemmel és hat vereséggel az ötödik helyen zárta Tamás Péter csapata, mely így az alsóházban folytatta küzdelmeit. A hétvégi találkozóra hiányos kerettel álltak ki a dombóváriak, akiknek vezetőedzőjüket is nélkülözniük kellett.

Halmai Dániel Fotó: Makovics Kornél / MW-archívum

„Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatosan, tíz-tíz extra, majd katasztrofális játék, ez történt végig. Védekezésünkkel nagyon nem vagyok megelégedve, támadásban is húsz percig nem találtuk a ritmust, de volt húsz perc jó támadójátékunk, ami elég volt a sikerhez!” – értékelt Szilágyi Tamás másodedző.

Dombóvári KKE–CVSE Vulkán Fürdő 92–78 (34–12, 18–24, 22–12, 18–30)

Dombóvár, v.: Fleischmann, dr. Szalóki.

Dombóvár: Tóth K. 17/12, Reizinger 17/3, Hadnagy B. 12/6, Szőke B. 14/9, Orbán Z. 4. Csere: Halmai 18/9, Heisz 7/6, Katatics 3/3, Nagy B.

A dombóváriak szombaton a MOGAAC-ot fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!