Atlétika

2021.04.28. 09:42

Rúdugrók készülnek a bonyhádi sporttelepen

Ismét atléták edzőtáboroznak Bonyhádon, a városi sporttelepen. Az országos rúd­ugró szakági program keretében korlátozott létszámban, tíz – negatív PCR-teszttel rendelkező – ifjúsági korú sportoló érkezett a KSI, a PSN Zrt., az MTK és az AC Bonyhád képviseletében.

T. N.

Fotó: Máté Réka

A tíznapos szakmai munkát Putsay Zoltán, a PSN Zrt., valamint Scheidler Géza, az AC Bonyhád edzője, szakági referens irányítja. Utóbbitól megtudtuk, hogy téli, tavaszi és nyári edzőtábort szoktak szervezni országos szinten, és ezek között két-, illetve háromnapos hétvégi összetartásokat. A korlátozások miatt négy összetartás és a téli edzőtábor sajnos elmaradt.

Most azok az ifjúsági rúdugrók érkeztek Bonyhádra, akik nem olimpiára vagy világversenyre készülnek, de most a szezon kezdetén elsődleges feladatuk a kinti munkára való átállás.

Többnyire naponta kétszer edzenek, és ehhez a szakmai munkához kitűnő helyszínt nyújt a bonyhádi sporttelep újonnan kialakított és felszerelt rúdugrópályája – mondta el Scheidler Géza.

Borítóképünkön: Scheidler Géza (jobbról) vezetésével dolgoznak a rúdugrók azon, hogy minél jobb formába kerüljenek a szezonrajtig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!