kosárlabda

2021.05.18. 17:00

Klubtörténeti sikert értek el a Dombóvári KKE fiataljai

TN

Fotó: Beküldött kép

Klubtörténeti sikert ért el a Dombóvári Kosársuli KE fiúcsapata az országos kadett döntőben. Tamás Péter és Szilágyi Tamás együttese a hatodik helyet szerezte meg a Vasas Pasaréti úti csarnokában megrendezett fináléban. A dombóváriak a Soproni Sportiskola csapatával nyitottak a négy közé kerülésért, ám a rivális sokkal erősebbnek bizonyult. A folytatásban aztán legyőzték a kecskemétieket, így az 5. helyért folytathatták. Végül a nagy csatát a zalaiak nyerték meg, így a DKKE a hatodik helyet szerezte meg.

Beküldött kép

„Mi, edzők nagyon büszkék vagyunk a csapatra, hiszen az egyesület fennállásnak legjobb eredményét értük el. Rengeteg munka van ebben az eredményben, köszönjük a szülők, hozzátartozók segítségét, támogatását. Egy nagyon nehéz, furcsa és fárasztó szezon van a hátunk mögött, de nyugodt szível mondhatjuk, hogy soha rosszabb eredményt!” – írták az értékelésben a klub honlapján.

A dombváriak eredményei

A negyeddöntőben: Dombóvári KKE–Soproni Sportiskola 40–58

Dombóvár: Szőke B. 20/6, Lép A. 4, Óliás G 3, Fehérvári Cs. 9/6, Roósz 3. Csere: Monostori Á. 1, Berta B., Csomor G., Vincellér N., Halmai Zs., Pintér B.

Helyosztó az 5-8. helyért: Dombóvári KKE–Kecskeméti KA 62–57

Dombóvár: Szőke B. 23/6, Lép A. 5, Óliás G. 2, Fehérvári Cs. 11/3, Roósz R. 20. Csere: Monostori Á. 1, Berta B., Halmai Zs., Vincellér N., Csomor G., Pintér B.

Helyosztó, az 5. helyért: Dombóvári KKE–Zalakerámia ZTE KK 61–72

Dombóvár: Szőke B. 28/9, Lép A. 3, Óliás G. 8, Fehérvári Cs. 8/3, Roósz R. 12. Csere: Monostori Á. 2, Berta B., Halmai Zs., Pintér B., Csomor G., Vincellér N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!