Labdarúgás

2021.06.26. 10:00

Fischer Pállal érkezik a Fradi öregfiúk Faddra

B. S.

A Faddi SE családi évzárójának fénypontjaként gálamérkőzésen lép pályára a Ferencváros Öregfiúk csapata.

Mint azt Vida Tamás, a helyi sportegyesület szakosztály vezetője lapunknak elmondta, olyan egykori futballcsillagok lépnek pályára a felújított sporttelepen, mint az Ajaxot is megjárt Fischer Pál, az az FTC örökös bajnoka, Czéh László, Kriston Attila, a másik generációhoz tartozó Völgyi Dániel vagy az olimpiai válogatott, az egyik sportcsatorna állandó szakértője, Bánki József.

A 18 órakor kezdődő mérkőzés után a szurkolóknak lehetőségük van kötetlen beszélgetésre és fotózásokra a ven­dégjátékosokkal, akik a fővárosi zöld-fehér klubot népszerűsítő kiadványokat, szóróanyagokat hoznak magukkal, de ajándékokkal is készülnek a fiatalok számára.

A Ferencváros várható kerete: Szabó Gábor, Kriston Attila, Fehér Ádám, Czéh László, Kovács Imre, Szenes Sándor, Lengyel Béla, Fischer Pál, Jordáki Norbert, Völgyi Dániel, Holló Richárd, Zsolnai István, Aranyos Dániel, Kincses Sándor és Bánki József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!