Labdarúgás

2021.07.07. 19:53

A Budaörsöt is legyőzték a paksiak

B. S.

Fotó: Molnár Gyula

A III. Kerületi TVE (7–2), majd a Pécsi MFC (5–2) után harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte a Paksi FC, mely szerdán a másodosztályban szereplő Budaörsöt múlta felül 5–0-ra.

A hazaiaknál góllal hálálta meg a bizalmat a napokban profi szerződést aláíró Gyurkits Gergő, de betalált az Európa-bajnokság miatt plusz pihenőt kapó, az NB I legutóbbi kiírásának gólkirálya, Hahn János is. A kezdőben kapott helyet a csapatot 2018 nyarától másfél éven át erősítő Nagy Gergely is, aki görögországi légióskodás után tért haza.

„Alapjában véve ez a találkozónk is elérte a célját, hiszen volt egy-két jó ritmusú támadásvezetésünk, viszont az is látszott, egy picit holtponton vagyunk, fáradtan mozgunk. A továbbiakban kicsit frissítünk, aztán kezdjük elölről, nincs megállás” – fogalmazott Bognár György, a paksiak vezetőedzője a klub honlapjának a lefújást követően.

Felkészülési mérkőzés.

Paksi FC–Budaörs SC 5–0 (2–0).

Paks, Fehérvári úti stadion. Paks: Nagy G. – Kulcsár D., Szélpál, Kinyik, Szabó J. – Papp K., Kesztyűs B., Gyurkits – Sajbán Máté, Ádám M., Nagy R. Csereként pályára léptek: Rácz G. (kapus), Görög G., Lorentz, Debreceni Á., Vas G., Lenzsér, Szendrei, Hahn.

Gólszerzők: Ádám M. (22., 42.), Gyurkits (61.), Nagy R. (80.), Hahn (90.).

A paksiak a hétvégén szlovéniai edzőtáborba utaznak, ahol elsőként az erdélyi Nagyszeben csapatával mérkőznek meg szombaton.

Borítóképünk: Ádám Martin (középen) szerezte a paksiak első két találatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!