strandfoci

2021.07.03. 09:23

Balatonboglári homokon lép pályára a bonyhádi szenior

T. N.

Fotó: TN-archív

Szombaton és vasárnap Balatonbogláron rendezik meg a strandfocisták öregfiúk bajnokságát, amelynek egyik résztvevője a Bonyhád BFC. Balatonboglár igazán nosztalgikus helyszín a völgységiek számára, hiszen 2007-ben itt szerezte meg története első bronzérmét a klub az országos bajnokságon. Az akkori – és természetesen a későbbi – csapatból többen is pályára lépnek majd az öregfiúk között.

A Bonyhád BFC játékoskerete: Kurucsai Kornél (kapus), Máté Norbert, Czinkon Szabolcs, Máté Róbert, Tálas Zoltán, Schweitzer Norbert, Máté Balázs, Simon József, Köllő Roland, Schulteisz Norbert, Varga Ákos.

A 14 éve történelmet írt csapatból is többen eljönnek Fotó: TN-archív

„Nyerni szeretnénk” – szögezte le Bölcsföldi Zoltán csapatvezető, hozzátéve, hogy öt csapat nevezett a szeniorok bajnokságára, a helyezések körmérkőzéses formában dőlnek el. A bonyhádiak ma is és holnap is két-két találkozón lépnek pályára, a nyitómeccset a szigetvári Keresztes Lovagok ellen vívják szombaton 10 órakor.

A Bonyhád BFC programja

Július 3., szombat: Bonyhád BFC–Keresztes Lovagok Szigetvár 10 óra, Bonyhád BFC–Blue Jeans 13 óra. Július 4., vasárnap: Bonyhád BFC–Doppos Pala FC 10 óra, Bonyhád BFC–Stáb Parkett 13 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!