strandröplabda

2021.07.28. 19:50

Bonyhádi bronz az U20-as tornán

T. N.

20200801 Szombathely Nagyüzem volt a hétvégén a Termálfürdőn, a XIX. „KOKO” Kovács Tibor Strandröplabda Emléktornán három nap alatt összesen 193 találkozót játszottak. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Forrás: MW-archívum

Fotó: illusztráció

Színvonalas U20-as versenynek a házigazdája volt a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. A Magyar Röplabda Szövetség égisze alatt rendezett megmérettetésen kilenc egyesület tizenöt lány és tizenegy fiú párosa mérkőzött meg egymással.

A hazai pálya előnyét élvező tolnai párosokon kívül érkeztek duók Mohácsról, Pécsről, Budapestről, Kecskemétről, sőt még Érdről is.

A fiú párosok küzdelmét a kecskeméti Tigers Team színeit képviselő Komáromi, Török duó nyerte. A döntőben nagyon izgalmas, háromszettes csatában győzték le klubtársaikat.

A lányok versenyében a PEAC röplabdázói szerezték meg a győzelmet. Hoffmann Kata és Hoffmann Kitti a nap során játszmát sem veszítettek. Ugyanitt a Csernik Bianka, Ferencz Tamara bonyhádi kettős harmadik lett.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!