strandfoci

2021.07.21. 16:41

Két aranyérmet otthon tartottak a bonyhádiak

Bonyhádon a strandlabdarúgó-pályán rendezték a korosztályos bajnokságokat. A színvonalas tornák során a házigazda Bonyhád BFC két aranyérmet is begyűjtött.

Munkatársunktól

Fotó: MW

Két napig az utánpótlás csapatoké volt a főszerep a bonyhádi strandfoci pályán az elmúlt hétvégén, ahol az U15, U17 és U20 korosztályok randevúztak. A mezőny ezúttal elég foghíjas volt, melyben közrejátszottak az ismert körülmények. Több sportági élcsapat is hiányzott, de abban mindenki egyetértett, a legfontosabb, hogy van igény és lehetőség a játékra.

A tornák jól sikerültek és különösen az U17 igen színvonalas is volt. Két korosztályban bonyhádi siker született, valamint egy bronzérmet is szerzett a házigazda egyesület. A Goldwin Pluss MEAFC Miskolc nyert meg, míg a Pécsváradi Spartacus két kategóriában is hajszálra volt az aranytól.

Az utánpótlástornák eredményei: U20: 1. Bonyhád BFC, 2. BB Beach Soccer, 3. Bonyhád-Börzsöny SE.

A torna gólkirálya a hét találatig jutó Sásdi András (Bonyhád BFC) lett, a legjobb kapusnak Iváncsics Dávidot (Bonyhád-Börzsöny SE), a legjobb mezőny játékosnak Adorján Áront (Bonyhád BFC) választották meg.

U17: 1. Goldwin Pluss MEAFC Miskolc, 2. Pécsváradi Spartacus, 3. Bonyhád BFC, 4. Energia SC Gyöngyös.

A gólkirályi címet a gyöngyösi Ördög Szabolcs érdemelte ki kilenc találattal, a legjobb kapus Weich Bence (Bonyhád BFC), a legjobb játékos Heil Máté (Pécsváradi Spartacus) lett.

U15: 1. Bonyhád BFC, 2. Pécsváradi Spartacus, 3. Majosi SE.

A gólkirálynak járó elismerést Keszler Márk (Pécsváradi Spartacus) vehette át. Különdíjban részesült a legjobb kapus, Farkas Lorenzó (Bonyhád BFC) és legjobb játékosa Dorn Bence (Pécsváradi Spartacus) is.

 

Címkék#strandfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!