Kispályás foci

2021.07.01. 08:00

A kiváló kapusra emlékeztek Tolnán

R. G.

Fotó: Beküldött kép

A Tolna VFC csapata nyerte meg az immáron ötödik alkalommal megrendezett Szabó Marci labdarúgó-emléktornát. A második helyen a Bonyhád, harmadikon a Turmix végzett. Az Öregfiúk Tolna negyedik, a Szentgyörgy ötödik, az ASE-Gerjen hatodik, a Marci Team hetedik, a Csel-Szi pedig nyolcadik lett – tájékoztatta lapunkat Májik Márió, az egykori kapustárs és jó barát.

A torna legjobb kapusa Márton János (Tolna VFC) lett, a legjobb mezőnyjátékosnak Köllő Roland (Bonyhád) bizonyult, míg a gólkirályi címet Holweiger Zoltán (Szentgyörgy) érdemelte ki 11 találatával. A mérkőzések között egy bemutatómeccsre is sor került, amelyen a Paksi FC U14-es és U15-ös utánpótláscsapatainak tehetségei játszottak.

Holweiger Zoltán vehette át a gólkirálynak járó elismerést.
Fotó: Beküldött kép

A kiváló kapus 2016-ban, súlyos betegségben hunyt el, az egykori barátok, csapattársak, sporttársak azóta minden évben megemlékeznek a megye egyik legtehetségesebb hálóőréről. Az MLSZ adatbankja szerint Szabó Márton 2015. augusztus 22-én védett élete utolsó meccsén. Akkor a Szabó M. – Mausz P., Házer, Agócs, Mátyás T. – Karszt L. (Szente), Pesti V. – Nagy Zs. (Izsák), Tolnai R. (Sümegi B.), Baros (Bárdos) – Fejes Z. (Pápista) összeállítású Tolna VFC 3–0-ra verte az Őcsényt.

Borítóképünk: Nyolc csapat mérte össze erejét a tolnai emléktornán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!