Teremfoci

2021.12.15. 20:47

A József Attila suli vitte el a kupákat

Nagy hagyománya van a Dombóvári József Attila Általános Iskolában a Mikulás-kupának, melyet nagy gonddal szerveznek az iskola testnevelői.

V. Sz.

A gyerekek boldogan pózoltak az érmekkel (Beküldött fotó)

Minden évben több korcsoportban mérik össze tudásukat az iskolák labdarúgó csapatai. A téli teremtorna ismét nagy izgalmakat hozott december 3-án. Az érmeket Kiss Balázs önkormányzati képviselő és Tárnok Zoltán sportreferens adták át.

Az első korcsoportban a házigazda Dombóvári József Attila Általános Iskola csapata nyerte meg a kupát a Vásárosdombó, a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont és a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapatai előtt. A legtöbb gólt Botos Gábor rúgta és ezzel elnyerte a gólkirályi címet. A legjobb játékos Zsigmond Alexander Erik, a legjobb kapus György Bence lett a tornán. 

A második korcsoportban szintén a Dombóvári József Attila Általános Iskola csapata szerezte meg az első helyet és nyerte el a kupát, második helyen itt a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, harmadikon a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, a negyediken pedig a Vásárosdombó csapata végzett. A gólkirályi címet ebben a korosztályban Meiszterics Áron nyerte el, a legjobb játékos Várai Bence, a legjobb kapus Polgár Péter lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!