Megyei foci

2021.12.30. 13:20

Olvasóink szerint a Nagymányoki SE középpályása a másodosztály legjobbja

Berg Sándor

Gere Oszkár (zöld mezben) kapta a legtöbb voksot Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Gere Oszkár, a címvédő Nagymányoki SE középpályása kapta a legtöbb szavazatot a Tolnai Népújság és a TEOL.hu voksolásán, így ő érdemelte ki a megyei II. osztályú bajnokság őszi idényének közönségdíját. A 31 éves játékosra 138-an szavaztak, ami a teljes szavazatszám 44,66 százaléka.

Második helyen a faddiak rutinos védője, Gerendai Gábor zárt 75 szavazattal, amivel a szavazatok 24,27 százalékát tudhatta magáénak. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára – 22 vokssal, valamennyi szavazat 7,12 százalékával – az ugyancsak nagymányoki, a góllövőlistát holtversenyben vezető Lajos Dávid állhat fel.

Összesen 309 olvasónk adta le szavazatát az őszi idény legjobbjára.

Mint arról mi is beszámoltunk, a szakmai különdíjat Rozgonyi Erik, a Mórágyi SE hátvédje érdemelte ki, miután hat alkalommal szerepelt a forduló legjobb tizenegyében. Mögötte Lajos Dávid végzett öt válogatottsággal, őket Gere Oszkár, Baros András (Tolna VFC) és Csonka János (Dunakömlődi SE) követi négy-négy szerepléssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!