Edzőmeccs

2022.01.19. 17:23

A Kaposvári Rákóczi ellen kezdte meg a téli felkészülést a PFC II

Lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését az NB III Közép csoportjában szereplő Paksi FC második csapata, a megfiatalított gárda hazai pályán 4–1-re maradt alul a szintén harmadosztályú Kaposvári Rákóczival szemben.

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Az eddig is alacsony átlag­életkorú paksi gárda még tovább fiatalodott a téli szünetben, miután négy játékos (Gyurkits Gergő, Pesti Zoltán, Szekszárdi Milán, Vas Gábor) az NB I.-es kerettel Törökországban edzőtáborozott. Helyüket az utánpótlásból felkerült játékosok töltötték be, de pályára lépett a Kaposvár ellen a betegség miatt itthon maradt Haraszti Zsolt, Osváth Attila, Pethő Bence hármas is. Mérkőzést december 5-e óta nem játszottak a paksiak, amit a játék és az eredmény is tükröz, a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert.

Paksi FC II–Kaposvári Rákóczi FC (NB III) 1–4 (0–2)

Paks. V.: Tinnyei.

Paks II: Bencze T. (Hermán, 56.) – Görög (Lajkó, 70.), Gévay (Ádám D., a szünetben), Budai I. (Gregor, 56.) – Osváth (Rafael Z., a szünetben), Lakatos-Lengyel (Horváth K., 56.), Kovács L. (Osztermájer, 70.), Süvöltös A. (Ribar, 75.) – Volter (Palóka, 70.), Pethő (Skripek, a szünetben), Haraszti Zs. (Zsákovics, a szünetben). Edző: Kindl István.

Kaposvár: Pogacsics (Ipacs, 60.) – Zólyomi (Palkovics, 50.), Harsányi, Gál (Lakatos G., 60.), Borbély Á. – Kálmán Sz. (Szederkényi, 60.), Grabarics – Kondor (Eleven, a szünetben), Sinkovics (Országh, 60.), Orsós T. (János N., 60.) – Bíró D. (Bán, 60.). Edző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Skripek (68.), illetve Kálmán Sz. (17., 43.), Orsós T. (55.), János N. (89.).

Az atomvárosiak szombaton a MOL Fehérvár FC II otthonában lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!