Kosárlabda

2022.01.06. 10:06

Az utolsónál kezdi az évet a Bonyhád

Közel háromhetes pihenő után a Pénzügyőr SE ellen lép ismét pályára, s kezdi meg ma este a férfi NB I/B Zöld csoportos bajnokság második körét az Atomerőmű KSE Bonyhád.

B. S.

Fotó: Máté Réka

A völgységi gárda a harmadik helyezett Dunaharaszti legyőzésével nagy skalppal zárta az óévet, az új esztendőt pedig – a papírforma szerint – „kötelező” sikerrel kell indítania a sereghajtó otthonában. Fontos lenne a szezonbeli nyolcadik bonyhádi siker, azzal ugyanis a riválisok botlásával akár a negyedik helyre is feljöhetne a BKSE. A csapat dolgát kisebb sérülések hátráltatták az elmúlt napokban, de Frank Áron kivételével várhatóan teljes kerettel tud elutazni a fővárosba. 

A két csapat szeptemberi mérkőzését Tömösváry Máté és Karosi Gergely (kiemelt képünkön, a labdával) vezérletével 73–70-re a Bonyhád nyerte. Ezúttal az elmúlt mérkőzéseken parádézó Baki Sándor, Pajor Dávid és Baki Sándor játéka lehet a siker kulcsa. 
Férfi NB I/B, Zöld csoport, 14. forduló

Pénzügyőr SE–Atomerőmű KSE Bonyhád

Budapest, csütörtök, 20 óra. Vezeti: Gaál, Jankovics, Gruber.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!