Labdarúgó NB I

2022.01.28. 07:05

Böde Dániel szerint ki kell jönnie a munkának

Az NB I tavaszi szezonját a Paksi FC Zalaegerszeg elleni mérkőzése nyitja.

T. N.

Böde Dániel reméli, hogy győztes rajtot vesznek  (Fotó: MW)

Tegnap este a negyedik fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia–Ferencváros mérkőzéssel elindult a tavaszi szezon az OTP Bank Ligában (a mérkőzést a házigazda nyerte 1–0-ra), a hétvégén pedig már az első teljes fordulót játsszák le a csapatok. A szezont a Paksi FC zalaegerszegiek elleni, szombaton 14.30 órakor kezdődő összecsapása nyitja. Az atomvárosiakra hatpontos meccs vár, hiszen a zalaiak éppen előttük állnak a tabellán.

– Szeretnénk úgy kezdeni az idényt, ahogy zártuk az előzőt, győzelemmel – szögezte le Böde Dániel, a PFC kapitánya. – Jó csapatok ellen készültünk Törökországban, de a lényeg most következik. Egy jó kezdés sokat jelentene számunkra a tavaszra. Itthon nyernünk kell, viszont a pontokat sosem adják ingyen. Az elmúlt hetekbe beletettük a kemény munkát, a Zalaegerszeg ellen pedig megmutatkozhat, mit érhet mindez. A saját játékunkat kell játszanunk, s most már arra is figyelnünk kell, hogy kevesebb gólt kapjunk!” – zárta a 35 éves Böde.

Fontos! A klub honlapján felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a találkozóra belépőjegyet az érvényben lévő előírásoknak megfelelően csak védettségi kártya és személyi igazolvány felmutatásával lehet váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!