Labdarúgó NB III

2022.01.10. 08:55

Heten távoztak a Gerjeni SK-tól

Ahogy arra számítani lehetett, nem maradt következmények nélkül az NB III Közép csoportjában szereplő Gerjeni SK őszi szereplése.

B. S.

A házi gólkirály Harnos Zoltán (a labdával) is távozik Gerjenből (Fotó: Makovics K.)

A klub közösségi oldalán adta hírül, hogy Bildhéber Bence, Gödör Milán, Kuti Kristóf, Pap Milán, Pesti Viktor, Harnos Zoltán és Steinbach Máté is elhagyta az együttest. Igaz, alapembernek csak utóbbi két játékos volt nevezhető.

Az elnöki székben Pálfi Gábort váltó Elbert Gábor lapunknak adott interjújában kijelentette, bent kell maradniuk a harmadosztályban. Azt egyelőre nem tudni, a távozók helyére kik érkeznek, de mint mondta, olyan játékosokkal erősítik meg a keretet, akik már láttak ilyen szintű futballt közelről, s tudják, hogyan kell túlélni egy ilyen helyzetet.

Az NB III-ban újonc gárda jól kezdte a szezont, öt forduló után az ötödik helyen állt a bajnokságban, a következő kilenc mérkőzését azonban elveszítette, ahogy az utolsó ötöt is, így jelenleg a 18., kieső helyet foglalja el. Hátránya kilenc pont a még biztos bennmaradó Cegléddel szemben.

A pontvadászat február 13-án folytatódik, a tavaszi nyitófordulóban Buzás Attila együttese a közvetlenül előttük álló Dabas-Gyón FC-t látja vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!