Női kosárlabda Euroliga

2022.01.28. 18:47

Jekatyerinburgban lép pályára szombaton a KSC

Ottani idő szerint este nyolckor, magyar idő szerint délután négy órakor landolt az Atomerőmű KSC gépe ma Jekatyerinburgban.

T.N.

Studer Ágnes és Alexandria Bentley Jekatyerinburgban is összecsapnak. (Fotó: Makovics Kornél)

Fotó: Makovics Kornél

A szekszárdi egylet Moszkva értintésével utazott el Oroszország negyedik legnagyobb városába, ahol szombaton ottani idő szerint öt, magyar idő szerint 13 órakor játszik az Euroliga címvédőjével.

Djokics Zseljko gárdája feldobódottan kelt útra, szerdán az idei szezon talán legjobb játékával rukkolt elő a tavalyi döntős spanyol Salamanca ellen, amely nagy küzdelemben, csak a hosszabbításban tudta megtörni a Nikolina Milicset, Dana Evanst és Gereben Líviát is nélkülöző szekszárdiakat.

A világsztárokkal teletűzdelt orosz gárda novemberben 82–67-re nyert a tolnai megyeszékhelyen, s ma is abszolút favoritnak számít. A KSC-nek annyival lesz jobb a helyzete, hogy Nikolina Milics már ott lehet a pályán. Friss hír a szekszárdiakkal kapcsolatban, hogy a most szombatról elhalasztott ceglédiek elleni bajnokit február 12-én, a szintén elhalasztott rigai Euroliga-meccsüket február 23-án pótolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!