Darts

2022.01.26. 10:04

Két csúcsot is megdöntöttek az Alisca Darts háziversenyén

Berg Sándor

A dobogósok: Ágics Krisztián (balról), Adorján Ádám, Csontos Mihály és Lénárt József (Beküldött fotó)

Harmadik háziversenyét rendezte meg a Szekszárdi Sportközpont Darts szakosztálya, ahol az izgalmas párharcok mellett két rekord is megdőlt: a megmérettetésen huszonhárom versenyző vett részt, valamint hat darab 180-as (három tripla 20-as, ami a legmagasabb dobható pont egy körben) született.

„Ez a verseny felkészülés volt a kezdő játékosaink számára. Lehetőségük volt megízlelni, milyen élőben, tétre játszani, ezáltal érte őket egy kis stresszhelyzet. Másfelől egyfajta erőfelmérés is volt a kerettagok számára” – mondta lapunknak Adorján Ádám, az Alisca Darts játékos-edzője. 

A háziversenyt egyébiránt maga Adorján Ádám nyerte meg, a döntőben Csontos Mihályt győzte le. A harmadik helyen Ágics Krisztián és Lénárt József osztozott meg. A legmagasabb kiszállót, 110-et Jenei Tamás dobta. 

Az Alisca Darts versenyzői szombaton Érden egyéni, vasárnap Pécsett csapatbajnoki selejtezőn szerepelnek. Utóbbi tétje az országos bajnokságra való feljutás lesz. A második alkalommal kiírt Szekszárd Darts Openre február 19-én kerül sor a városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!