Női labdarúgás

2022.01.27. 11:08

Két UFC-játékos is meghívót kapott a válogatottba

Meghívót kapott az U17-es válogatottba Acsádi Petra és Kágyi Kíra.

Tolnai Népújság

Acsádi Petra és Kágyi Kíra is mehet a válogatottba Fotó: MW

A Szekszárdi UFC fiataljai vasárnaptól négynapos összetartáson vesznek majd részt, az edzések mellett egy felkészülési mérkőzés is szerepel majd a programban az élvonalbeli Astra ellen. 

Acsádi Petra 15 évesen már alapembernek számít az NB II. Nyugat csoportját vezető szekszárdi csapatban, mind a tizenhárom bajnokin kezdőként számolt vele a szakmai stáb, s nyolc találatával a házi góllövőlista harmadik helyén áll. A vele egykorú Kágyi Kíra az U16-os és U19-es csapat egyik húzóembere. 

Az UFC tehetségei nem először kaptak meghívót a nemzeti csapatba, mindketten tagjai voltak az U17-es Európa-bajnoki selejtezőt vívó válogatottnak, mely októberben a csoportból Írország és Norvégia mögött továbbjutott a második körbe. 

A szekszárdi klubhoz kapcsolódó hír, hogy Csorbai Nikolett személyében gólerős támadóval erősített a csapat. Az Érdről érkező 25 éves játékos az előző idényben tizennégy bajnokin 18 gólt szerzett az MLE színeiben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!