Női futsal

2022.01.17. 15:14

Nem tudtak visszavágni a listavezetőnek a tolnaiak

Nem tudott visszavágni a 2F-Bau Tolna-Mözs együttese az őszi ötgólos vereségéért a DEAC-nak, miután hazai pályán 5–1-re alulmaradt a címvédővel szemben.

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

„Majdnem egy az egyben visszaköszönt a debreceni 1–6-os mérkőzésünk. Elkövettük azokat az egyéni hibákat, amikre előzetesen felhívtuk a figyelmet, ezeket pedig ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Mindamellett nem volt meg a megfelelő hozzáállás, győzni akarás, ami egy ilyen mérkőzésen elvárható lenne. Ezek ötvözete jelentette a vereséget. Mégis azt mondom, és ezt a lelátón több hozzáértő is visszaigazolta, hogy taktikában felülmúltuk a DEAC-ot, játékban sem vallottunk szégyent, de a debrecenieknek megvan az a kvalitásuk, hogy a hibáinkat megbosszulják" – értékelte a találkozót Reveland Zoltán.

 

NB I, 10. forduló
 

2F-Bau Tolna-Mözs–DEAC 1–5 (1–2)
Tolna, v.: Szappanyos (Szabó P., Álló).
Tolna-Mözs: Kulcsár P. – Szalkai, Vámosi, Mogyorósi, Nagy N. Csere: Deczki, Wiesner, Sereg, Bajcsy, Kiss G., Tancsa, Hatala, Szöllős. Edző: Reveland Zoltán.
DEAC: Torma – Krascsenics Cs., Üveges, Fülöp D., Horváth V. Csere: Tóth N., Pócsik, Kajári, Nagy A., Gajzágó, Sovány, Czégény. Edző: Quirikó Vivien.
Gólszerzők: Kiss G. (12.), illetve Horváth V. (6.), Nagy A. (18.), Üveges (22.), Krascsenics Cs. (24.), Sovány (40.).
 

Reveland Zoltán csapata maradt a negyedik helyen a tabellán, s szombaton 17 órától az újonc Csepelt fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!