Felkészülési meccsek

2022.01.16. 13:49

Próbajátékosokkal kapott ki Érden a Gerjeni SK

Mindkét NB III-as megyei csapatunk, a Szekszárdi UFC és a Gerjeni SK is vereséget szenvedett hétvégi felkészülési mérkőzésén. A szekszárdiak a Kaposvári Rákóczi, a gerjeniek az Érdi VSE – mindkét gárda az NB III Nyugati csoportjában játszik – vendégeként maradtak alul. A Paksi FC második csapata nem játszott, a gárdonyiak elleni, szombatra lekötött edzőmeccsüket a rivális lemondta.

Tolnai Népújság

Buzás Attila, a Gerjeni SK vezetőedzője (Fotó: Molnár Gyula)

A gerjenieknél több próbajátékos is pályára lépett a 4–2-re elveszített találkozón, Buzás Attila vezetőedző a napokban dönt majd arról, hogy melyikükre van szüksége a tavaszi folytatásban. 

Az Andics – Nagy M. (Laták), Racskó (Erdélyi P.), Paget (Rogács), Hanol (Blatt) – Héjjas (ifj. Buzás A.), Héhn F., Lőrinc D., Major (Kófiás), Héhn O. (Papp B.) – Cseh T.  (Erdélyi Zs.) összeállításban fellépő gerjeniek góljait Héhn Olivér és Cseh Tibor szerezte. 

 

„Az első félidő nem tetszett, az ellenfelünk gyakorlatilag minden helyzetéből gólt lőtt. Örömteli, hogy a másodikat meg tudtuk nyerni, akkor már sokkal jobban játszottunk” – mondta Buzás Attila.  

 

A Pomozi (Bognár Zs.) – Tratnyek, Arena, Füredi – Rácz F. (Fekete M.), Budai (Aszalós), Rácz Á., Lékó (Gulyás), Béla D. (Tóth D.) – Horog, Péter A. (Juhász L.) összeállításban szereplő szekszárdiak meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő a 2–1-re elveszített találkozón, góljukat Aszalós András szerezte. 

 

„Hetven percig nagyon jól és mezőnyfölényben játszottunk. Ezt követően kezdtek fáradni a játékosok, de ez teljesen normális, majd az ellenfél megszerezte a vezetést egy szerencsésnek mondható góllal. Egy nullás hátrányban még kitudtunk egyenlíteni, de a mérkőzés vége felé a Kaposvár egy szép találattal eldöntötte a találkozót. A mérkőzés elérte a célját és mindenképpen bizakodóak lehetünk a folytatást illetően” – összegzett Turi Zsolt.

Ez lesz a csapatok jövő heti programja

A szekszárdiak szerdán először játszanak saját pályájukon, mégpedig 19 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen. A gerjeniek szombaton vívják a következő felkészülési mérkőzésüket, idegenben, 11 órától a Balatonfüredi FC lesz az ellenfelük. A paksiak szintén szerdán játszanak, a Kaposvári Rákóczi elleni edzőmeccsük 14 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!