Kosárlabda

2022.01.20. 18:18

Studer Zsuzsa tanítványai is legyőzték a győrieket

Idénybeli harmadik győzelmét aratta az UNI Győr SZESE ellen az Atomerőmű KSC Szekszárd NB I.-es amatőrbajnokságban szereplő együttese. Studer Zsuzsa gárdája a kiegyenlített első negyedet követően magához ragadta a kezdeményezést, és a második, illetve a harmadik negyedet megnyomva eldöntötte a találkozót.

T. N.

Studer Zsuzsa Fotó: Makovics Kornél/Tolnai Népújság

Női amatőr NB I., Piros csoport, 12. forduló

Atomerőmű KSC Szekszárd–UNI-Győr SZESE 77–53 (19–17, 20–11, 23–15, 15–10)

Szekszárd: SINKA 20/18, Andi 9/3, HOROG 9/3, HORVÁTH D. 18, SZÜCS 18/3. Csere: Berekali 3/3, Baka, Sámóczi. Edző: Studer Zsuzsa. 

„Támadásban jól kezdtük a mérkőzést, zóna ellen szépen mozgattuk a labdát, és a távoli dobások is jó százalékkal bementek – értékelte a látottakat Studer Zsuzsa, a szekszárdiak edzője. – A védekezésünkkel viszont nem voltam elégedett, megvertek minket egy-egyben, és rosszul használtuk a faultjainkat. A második negyedtől viszont tudtunk ezen is javítani, és fokozatosan elhúztunk ellenfelünktől. Büszke vagyok a lányokra, mert ez egy nagyon szép győzelem volt, nagyon jó egyéni teljesítményekkel” – tette hozzá a fiatal edzőnő. 

A 3 győzelemmel és 9 vereséggel a tabella 13. helyét elfoglaló KSC vasárnap 17 órától a 2 győzelemmel és 9 vereséggel éppen mögötte álló BEAC-Újbuda otthonában lép pályára. 

Mint ismert, az Atomerőmű KSC Szekszárd első csapata kiváló játékkal verte meg az UNI Győr Mély-Út csapatát a női kosárlabda NB I múlt vasárnapi rangadóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!