Labdarúgás

2022.02.13. 07:30

Fiatal jobbszélsőt igazolt a Paksi FC

TN

Kovács Nikolasz a paksiak mezével (Forrás: Paksi FC)

Kovács Nikolasz személyében kétszeres U16-os, továbbá immáron U21-es válogatott jobbszélsőt szerződtetett a Paksi FC, számolt be róla a klub hivatalos oldala. Az MTK és a Ferencváros utánpótlás csapataiban nevelkedett fiatal játszott Ajkán és Balmazújvárosban, az atomvárosiakhoz a Budapest Honvédtól érkezett.

„Nagyon jó érzésekkel jöttem Paksra, örülök, hogy ide igazolhattam. Tisztelem és nagyra tartom a klub filozófiáját. Célom, hogy mielőbb megismerkedjek mindenkivel, de ezzel úgy gondolom, itt nem lesz gond, hiszen mindenki magyar. Szeretnék a leghamarabb beilleszkedni a csapatba, edzéseken teljesíteni, valamint, ha a mérkőzések során lehetőséget kapok, élni vele és bizonyítani” – nyilatkozta a 22 esztendős játékos szerződése aláírásakor.

Kovács korábban a Honvéd színeiben az Európa-ligában is bemutatkozott, két mérkőzésen lépett pályára. A jobb oldali szélsőként és védőként bevethető játékos átigazolási díj ellenében érkezik a paksi csapathoz, amelynek Nyári Patrik után ő a második téli szerzeménye. A PFC szombaton saját közönsége előtt maradt alul a Gyirmóttal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!