Labdarúgás

2022.02.21. 16:15

Lemondott Buzás Attila, a Gerjeni SK vezetőedzője

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Az Iváncsa elleni 7–0-s vereség másnapján, hétfő délután lemondott Buzás Attila, a Gerjeni SK NB III-as futballcsapatának vezetőedzője. A 48 éves szakember úgy látja, azzal tud a legtöbbet segíteni, ha átadja a helyét.

„Nagyon nehezen éltem meg a vasárnapi súlyos vereséget. Az ősszel egy különböző okok miatt szétesett csapattal szenvedtünk hasonlóan az utolsó fordulóban. Most azonban minden adott a jó szerepléshez: minőségileg sokkal jobb a keretünk, sokat javultak a körülményeink, rendezetté vált a hátterünk. Ezért is nagyon szomorú számomra, ami történt. Sokat gondolkodtam és arra jutottam, azzal segíthetek a legtöbbet, ha átadom valakinek a csapat irányítását. Nagyon sajnálom. Hajrá Gerjen" – idézte a szakember nyilatkozatát a klub  a közösségi oldalon.

„Rendkívül tisztességes és nagyon emberi döntést hozott Buzás Attila. Mindannyian úgy terveztük, hogy vele, a bajnokcsapat edzőjével harcoljuk ki a bentmaradást. Mára egyértelművé vált, hogy mással kell tovább dolgoznunk. Attila történelmet írt Gerjenben a feljutással, amit soha nem felejthet el senki! A tegnapi mérkőzés után maga hozta meg azt a döntést, amit sajnos el kell fogadjunk. Nagyon tisztelem benne, hogy így határozott, ami számára valószínűleg még fájdalmasabb, mint nekem” – kommentálta a döntést dr. Elbert Gábor, a klub elnöke.

A Gerjeni SK jelenleg az utolsó előtti helyen áll az NB III-as bajnokság Közép csoportjában, 22 mérkőzéséből négyet tudott megnyerni, tizenhetet elveszített. A hétvégén az MTK Budapest második csapatával találkoznak a gerjeniek Budapesten, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!