Női kosárlabda

2022.03.30. 07:30

A hajrára elfáradtak a szekszárdi játékosok

Az Atomerőmű KSC Szekszárd utánpótláskorú játékosokból álló amatőrcsapata vasárnap délután Miskolcra látogatott, ahol a DVTK U23 vendége volt. Studer Zsuzsáék mindössze hét játékossal álltak ki, a hazaiak pedig ezt kihasználták és a hajrában felülkerekedtek a szekszárdi lányokon.

T. N.

Andi Hanna támad (Fotó: KSC)

„Hasznos mérkőzést játszottunk a DVTK ellen, sok mindent tudtunk gyakorolni, amit szerettem volna. Sok hiányzónk volt megint, és mondhatni nem volt szerkezetünk a pályán, de a lányok hozzáállásával nagyon elégedett vagyok, mert végig motiváltak voltak, és próbálták megcsinálni, amit kértem. Ebből tudunk fejlődni és előrelépni” – ragadta meg a pozitívumokat Studer Zsuzsa.
 
Amatőr NB I, Piros csoport, 21. forduló.
DVTK U23–Atomerőmű KSC Szekszárd II 69–60 (22–21, 18–13, 12–16, 17–10).
Miskolc, DVTK Aréna, V: Fülöp Á., Nyíri P. 
Szekszárd: ANDI 20/3, SÁMÓCZI 16, Sinka 6/6, Csákvári 5/3, Horog 2. Csere: WOLF 7, Berekali 4. 

A szekszárdiak a tizenhat csapatos mezőnyben 5 győzelemmel és 15 vereséggel a tizenkettedik helyen állnak. Vasárnap Ajkára utaznak, ahol 15 órakor csapnak össze a tabellán hatodik helyezett Veszprém megyeiekkel. A bajnokságot a Csata DSE vezeti a Vasas Akadémia és a PINKK előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!