Labdarúgó megyei I. osztály

2022.03.16. 10:15

Négy majosi játékos került be a forduló válogatottjába

Nem volt könnyű dolgunk a hétvége megyeegyes válogatottjának összeállításánál, hiszen többen is remek teljesítményt nyújtottak csapataikban a tavaszi idény második fordulójában, s minden posztra legalább ketten bejelentkeztek.

T. N.

Archív fotó: M. K.

A legtöbben – érthetően – a Bátaszéken 5–1-es győzelmet jegyző Majosi SE-ből kerültek be a hétvége csapatába, Szeiler Andor a védelemben, Hock Attila Robin és a duplázó Petrovics Tamás a középpályán, Lizák Péter pedig a támadósorban követelt magának helyet a tabellát immáron pont­előnnyel vezető gárdából.
 

A Bölcskén 1–0-s sikert ünneplő Bonyhádból ketten, a végig stabilitást adó kapuvédő, Szabó Szilárd és az utóbbi időben az erényeit támadóként csillogtató Szőts Attila kerültek be a hétvége csapatába. 
 

A Tamásit 2–0-ra felülmúló Kakasdot szintén ketten képviselik, a két fiatal titán, Morvai Levente és Adorján Áron egyaránt a védelemben kapott helyet. Az egész kakasdi csapat kiválóan teljesített a tamásiak ellen, de ők voltak az alapjai ennek a sikernek. 
Egy szintén fiatal játékos, Vörös Ádám képviseli a dombóváriakat, egy rutinos, Egejuru Godslove pedig a dunaföldváriakat. Utóbbiak hosszú időt követően, tavaly október 24. után győztek – négy vereség és egy döntetlen után a szekszárdiak második számú csapatát verték 3–1-re. 

A 16. forduló válogatottja (Forrás: TN-grafika)

A tavaszi idény harmadik fordulójában, szombaton a Tamási 2009 FC a Majosi SE-t látja vendégül (15 óra), míg a Szekszárdi UFC II a Bölcskei SE-t fogadja 16 órás kezdettel. Vasárnap játsszák a Tevel Medosz SE–Bátaszék SE, a Bonyhád Völgység LC–Dombóvár FC és a Kakasd SE–Dunaföldvár FC találkozókat. Valamennyi mérkőzés 15 órakor kezdődik. 
 

Az élcsoport: 1. Majos 35, 2, Bonyhád 33, 3. Bátaszék 32, 4. Kakasd 31, 5. Dombóvár 23 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!