Labdarúgás

2022.03.23. 19:21

Szektorbezárással büntették a Paksi FC-t

A magyar szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén egy hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre stadionja „C3” szektorának lezárására kötelezi a Paksi FC-t, miután „a Puskás Akadémia elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén a paksi szurkolók sértő kifejezéseket kiabáltak be az ellenfél játékosára és a mérkőzés játékvezetőire” – áll az MLSZ közleményében.

Berg Sándor

Archív fotó: Molnár Gyula

Az atomvárosiak a március 11-i mérkőzést 2–0-ra elveszítették Felcsúton, így sorozatban negyvennyolc bajnoki találkozó után történt meg Bognár György csapatával, hogy nem szerzett gólt az OTP Bank Ligában. 

A válogatott szünet miatt a hétvégén nem rendeznek fordulót az élvonalban, legközelebb április 2-án a Budapest Honvéd otthonában lép pályára a Paks, így a büntetés az április 10-i, Újpest FC elleni bajnokit érinti. 


A Paksi FC a legutóbbi két mérkőzését elveszítve (a Puskás mellett a Debrecentől kapott ki 1–0) az ötödik helyen áll a tabellán, míg a fővárosi lila-fehérek négy győzelem után legutóbb a Kispesttől kaptak ki, ezzel visszacsúsztak a kilencedik pozícióba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!