Lövészet

2022.04.27. 10:30

Bonyhádi siker a döntőben

A bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium légpuskás lövészei a hétvégén Ácson, a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szabadidősport Szövetsége (MTTOSZ) által megrendezett tehetségkutató országos döntőjén vettek részt.

T. N.

Beke Zoltán és szép eredményeket elért csapata (Beküldött fotó)

Beke Zoltán, a szakkör vezetője úgy fogalmazott, a megyei döntőről bejutott diákok országos szinten is letették névjegyüket. 

Hozzátette, a teljesen megfiatalított csapat bebizonyította, hogy komoly versenyhelyzetekben sem remeg meg a kezük, eredményeikkel pedig kijutottak a május 20-i gyöngyösi diákolimpiára. 

Eredmények. 

III–IV. korcsoport. Lány egyéni: 1. Bozsolik Sarolta, 2. Jónás Anna. Fiú egyéni: 5. Nagy-Bandel Roland..., 17. Szántó Levente..., 20. Bogos Patrik. 
V–VI. korcsoport. Lány egyéni: 6. Sűrű Sára, 7. Nyul Mariann. Fiú egyéni: 1. Szénási Ákos, 2. Szabó Máté Gábor, 3. Jók József. Csapat: 1. Bozsolik, Jónás, Szabó. Tolna–Baranya megye területi csapata: 2. Nyul, Szénási, Jók. 

Bozsolik Sarolta az abszolút legmagasabb 174 köregységgel különdíjat kapott. T. N. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!