Kinevezés

2022.04.22. 15:19

Szakreferens lett Scherer Tamás

A szekszárdi Scherer Tamás lett a Magyar Atlétikai Szövetség új utánpótlás-szakreferense. A 48 éves szakembernek az U10-es korosztálytól az U20-asig bezárólag mindenkin rajta kell tartania a szemét, de az U16-osok, az U18-asok és az U20-asok szereplése kiemelt jelentőséggel bír számára.

T. N.

Scherer Tamás komoly megbízást kapott (Fotó: Mártonfai)

„Március végén jött a felkérés Scheidler Géza sportszakmai igazgatótól a MASZ elnöksége nevében. Rövid gondolkodási időt kértem, mert szerettem volna megbeszélni a családommal és a munkaadómmal. Nagy megtiszteltetéssel vállaltam el ezt a pozíciót, ami hatalmas elismerése annak, amit az elmúlt 25 évben a honi atlétikában letettem az asztalra” – mondta a honi szövetség honlapján megjelent interjúban. 

„Az utamat egyedül nagyon nehéz lett volna végigjárni, így mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek, aki a szekszárdi atlétikában megteremtette az ehhez megfelelő környezetet. Valamint hálás vagyok a szüleimnek, hogy az atlétika felé irányítottak engem” – mondta Scherer Tamás, aki korábban az egyaránt Szekszárdról induló, s később komoly karriert befutó Bogdán Annabella, Máté Fanni, Ohn Kinga, Schmelcz Fanni és Bézsenyi Gergely karrierjét is egyengette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában