Darts

2022.04.05. 17:07

Szekszárdi győzelem és paksi dobogós helyezés Pécsen

Berg Sándor

Szekszárdi győzelemmel és paksi dobogós helyezéssel zárult a Magyar Darts Liga legutóbbi fordulója Pécsen. A harminckilenc fővel rendezett harmadik körös megmérettetésen a Szekszárdi Sportközpontot kilenc, a Paksi Darts Sportegyesületet négy versenyző képviselte.

 

Közülük is a legjobb eredményt a szekszárdiak újonca, Steinbach Máté érte el, aki nem talált legyőzőre a baranyai megyeszékhelyen. A csoportkör során mindhárom ellenfelét 2:0-s leggel múlta felül, így első helyezettként a főtábla első körében erőnyerőként nem kellett tábla elé állnia. A nyolcad-, a negyed- és az elődöntőben is 4:2-re múlta felül riválisát, a legsimábbra mégis a finálé sikerült (4:1) a szekszárdi színeikben bedütáló tolnai játékosnak.

 

Steinbach Máté a döntőbe jutáshoz azt a paksi Égner Attilát búcsúztatta, aki szintén veretlenül nyerte meg csoportját és egészen az elődöntőig magabiztosan menetelt, s végül bronzérmet szerzett.

 

További helyezések. 5. Adorján Ádám (Szekszárdi Sportközpont)..., 9. Haáz Gergő (Paksi Darts Sportegyesület)..., 17. Kovács Botond (Paks)..., 33. Hajdu Sándor (Szekszárd), Kiss Péter (Szekszárd), Kovács Attila (Paks), Szentpál Csaba (Szekszárd) és Takács Attila (Szekszárd).

 

A Dél-Dunántúl régió összetett tabelláján a legelőkelőbb helyen Adorján Ádám áll a megyei indulók között, akit csak a Steinbach Mátétól a döntőben vereséget szenvedő pécsi Kádár Krisztián előz meg. A végső győztes sikerével a hatodik a tabellán.

 

A következő fordulót ugyancsak a baranyai megyekszékhelyen rendezik meg április 30-án a Mesterhármas Darts Club szervezésében.

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!