Motokrossz

2022.05.19. 07:07

Dobogós helyek Csikóstőttősről

Csikóstőttős adott otthont az Országos Kupa nyitófordulójának, ahova népes csapattal utazott el a zombai Dél Mx Egyesület.

Berg S.

Fotó: TN

A tizenhárom induló közül hárman állhattak fel a dobogó valamelyik fokára: a bogyisz­lói Kosztolányi Dezső szenior veterán kategóriában nem talált legyőzőre, a bátaszéki Balogh Gábor másod-, Druzsin Mátyás harmadosztályban végzett harmadikként. Langer József is esélyes volt a dobogóra, de az első futam negyedik helye után motorja meghibásodása miatt a másodikon nem tudott elindulni. 

Eredmények. II. osztály, MX1: 3. Balogh Gábor (Bátaszék). III. osztály 2T Open: 4. Kisgyörgy Zoltán (Nagydorog), 5. Ladics Gergely..., 8. Miczki Gergely (Nagydorog). III. osztály, MX1: 4. Langer Máté (Zomba), 5. Kurucz Imre Adrián..., 8. Szilágyi Barnabás, 9. Nothof Zsolt..., 14. Kiss Zsolt. III. osztály, MX2: 3. Druzsin Mátyás, 4. Nagy Zoltán. Szenior extra: 7. Langer József (Zomba). Szenior veterán: 1. Kosztolányi Dezső (Bogyiszló). 

A többállomásos verseny második futama június 19-én lesz Dunavecsén.

Címkék#motokrossz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!