Cselgáncs

2022.05.25. 13:03

Kilenc paksi, hat szekszárdi érem az országos döntőben

Az Atomerőmű SE és a Gemenc Judo Klub is a középmezőnyben végzett a nyolcvankét klub közel ötszáz cselgáncsozóját felvonultató diák A-, B- és C korosztályú diákolimpia győri országos döntőjében a hétvégén.

Berg Sándor

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A paksi klub egy ezüst- és hat bronzéremmel, a szekszárdi egyesület három harmadik helyezéssel gazdagodott.

Egy nappal később a serdülő és ifjúsági diákolimpia döntőjében Berlinger Zsuzsa kiváló szereplésével összejött a legfényesebb érem a Gemenc JK-nak, így a kisalföldi városból végül valamennyi medálból elhoztak egyet a szekszárdiak. Ezzel a két korcsoport közös táblázatán a nyolcvan klub közül az előkelő tizedik helyet szerezte meg az egyesület, a paksiak két bronzéremmel gazdagodtak. 

Tolna megyei eredmények. 

Diák A, fiú. 38 kg: 3. Beke Csongor (Gemenc JK), 5. Hernádi Bence (Atomerőmű SE) és Fülöp György (Gemenc). 41 kg: 3. Friedrich Gábor (Gemenc). 49 kg: 3. Simon Máté (Gemenc). 60 kg: 3. Palencsár Péter (ASE).
Diák B, fiú. 38 kg: 3. Grosan Eric (ASE). 41 kg: 5. Farkas Levente (ASE). Lány. 36 kg: 2. Kiss Dalma Klára (ASE)..., 5. Braun Sára (ASE). +49 kg: 3. Ulbert Lujza (ASE).
Diák C, fiú. 36 kg: 3. Kalmár-Appelt Áron (ASE). 50 kg: 5. Nepp Gergő Mihály (Gemenc). Lány. 36 kg: 3. Magyar-Jankovics Rebeka (ASE). 40 kg: 3. Dallos Petra (ASE).
Ifjúságiak, férfi. 55 kg: 3. Jakab Barna (Atomerőmű SE).
Serdülő, fiú. 40 kg: 2. Pető Levente (Gemenc JK). 60 kg: 3. Tóth Zsombor (ASE). Lány. 33 kg: 3. Pető Léna (Gemenc). 44 kg: 1. Berlinger Zsuzsa (Gemenc). 57 kg: 7. Kiss Flóra Anna (ASE).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában